Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa jota koordinoi Pelastakaa Lapset -keskusjärjestö sekä myös avustaa paikallisjärjestöjä.

Ohjelmalla tuetaan syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista. Ohjelma toimii lahjoitusvaroilla ja paikkakunnan oman yhdistyksen keräämillä avustusvaroilla.

Yhdistyksemme tukimuodot kotkalaisille lapsille ja nuorille Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat:

Oppimateriaalituki: Tuemme toisen asteen opiskelijoita oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi

Harrastustuki: Tuemme lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna.

Oppimateriaali- ja harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien resurssien puitteissa. Tuen tarkoituksena on edistää lapsen yhdenvertaisuutta antamalla mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeen tai osallistua edes yhteen harrastukseen!

Tällä hetkellä yhdistyksemme voi ottaa hakemuksia vastaan sekä oppimateriaali- että harrastetoiminnan tukemiseen vain sähköitse. Lähetä hakemus osoitteeseen
kotka.pelastakaalapset@gmail.com.

Jos hakemuksen täyttämisessä/lähettämisessä on ongelmia, ota yhteyttä s-postilla tai soittele.

Tiedustelut:
Airi Karvinen, 050 327 0525
airi.karvinen@gmail.com
Minna Hyypiä
kotka.pelastakaalapset@gmail.com

Eväitä Elämälle -ohjelman hakulomakkeet ja rekisteriseloste löytävät täältä.
Eväitä elämälle -ohjelman hakemuslomake löytyy netistä tästä linkistä pdf-tiedostona. Voit täyttää lomakkeen, tallentaa sen koneellesi ja sitten lähettää meille sähköpostilla kotka.pelastakaalapset@gmail.com  tai Airi Karviselle ja Minna Hyypiälle. Heiltä saat myös tarvittaessa lisätietoja.