Jäsenkirje-kevät2018

Hyvää alkanutta vuotta jäsenet!

Teidän avullanne yhdistyksemme vuoden 2017 myyjäiset ja varainhankintatapahtumat onnistuivat yli odotusten! Kiitokset kaikille jäsenille niin talkooväelle kuin ”hengessä” mukana olleille! Saimme teiltä myös rahalahjoitusten lisäksi runsaasti käsintehtyjä sukkia, lapasia ja muita tuotteita myyjäisiin sekä kirpputoreille ja arpajaisiin. Yhdessä pystyimme toteuttamaan toimintamme tärkeintä ydinaluetta ja jakamaan tarvitsijoille ennätysmäärän avustuksia. KIITOS!

Avustustoiminta ja varojen hankinta 2017
Myyjäis-, kirpputori- arpajais- ja joulukorttimyynnillä sekä lahjoituksina saaduilla varoilla jaoimme avustuksia vähävaraisille perheille, lapsille ja nuorille yli 30.000 eurolla.

Suurin avustussumma, 16.150 €, käytettiin jouluavustuksiin 62 perheelle, joissa yhteensä 172 lasta. Lisäksi kustansimme kahden viikon kesäkotiloman 10 kotkalaiselle lapselle, jaoimme 12 nuorelle oppimateriaalitukea sekä harrastetukea 5 lapselle. Hankimme tietokoneet kahdelle opiskelijalle ja palkitsimme stipendillä 10 ahkeraa lukiolaista.

Myyjäisten, korttimyynnin, arpajaisten ja jäsenmaksujen tuotto oli n. 18.500 €.
Erilaisten ilmaisten palvelujen lisäksi lahjoituksia ja avustuksia saimme yhteensä 8.230 €.

Avustuksista ja saamistamme lahjoituksista on tarkempi erittely toimintakertomuksessa 2017, joka on nähtävänä nettisivullamme kotka.pelastakaalapset.fi 13.2. hallituksen kokouksen jälkeen.

Alkanut vuosi on yhdistyksemme 70-vuotisjuhlavuosi – juhlitaan yhdessä!

Jäsenmaksu 2018
Jäsenmaksu on 22 €, siihen sisältyy Pelastakaa Lapset -lehden vuosikerta.

Kuukausitapaamiset 2018
Kuukausitapaamiset järjestetään Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24,
kokoushuone Poukama, 3. krs
ke 7.2. ja ma 5.3. klo 16.30
Tutustutaan ja jutellaan yhdistyksen ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista, juhlavuodesta ja ideoidaan mitä voimme tehdä yhdessä … tule vaikka piipahtamaan, kahvipannu on kuumana klo 18 asti.
Tapaamiset ovat kaikille avoimia, tervetuloa myös ystävän kanssa!

Pääsiäismyyjäiset 2018
Myyjäiset järjestetään Kotkan Seurakuntakeskuksessa pe 16.3.2018 klo 10 – 13. Leivonnaisia, käsitöitä ja arpajaisvoittoja voi tuoda paikalle klo 8 lähtien.
Voimme hakea tuotteita myös kotoa!

Sääntömääräinen kevätkokous /KUTSU
Sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 19.3.2018 klo 16.30
Kumppanuustalo Viikari, Mariankatu 24, kokoushuone Ulappa, 2. krs
Esityslista nähtävänä: kotka.pelastakaalapset.fi/tapahtumat/vuosikokous-19-3-2018

Juhlavuoden tapahtuma akvaariotalo Maretariumissa, Sapokassa
su 15.4. klo 10-17 Koko perheen tapahtuma, kaikille ilmainen sisäänpääsy koko päivän. Lapsille ohjelmaa Meriteatterissa ja eri tiloissa koko päivän.
Ohjelma tarkentuu myöhemmin, tule vapaaehtoiseksi tapahtumaan!

Toimintamme vahva perusta on laaja vapaaehtoistyö. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edellytyksiä ja edistää lasten oikeuksien toteutumista paikkakunnallamme.

Lämpimästi tervetuloa kaikkiin yhteisiin tapaamisiin ja tapahtumiin! Jos ehdit tule vapaaehtoiseksi ja ota ystäväsikin mukaan. Juhlitaan yhdessä 70-vuotista taivaltamme!

Arja Kokkonen, puheenjohtaja
puh. 050 347 4972
arjaleeni.kokkonen@gmail.com

Haluatko sähköpostia yhdistykseltämme, ilmoitathan sen Minnalle, minnahyypia@gmail.com