Jäsenkirje/kevät 2017

Kevättervehdys jäsenet!

Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n vuoden 2016 myyjäiset ja varainhankintatapahtumat onnistuivat hyvin! Saimme teiltä, jäsenet, runsaasti rahalahjoituksia sekä lahjoituksina käsinneulottuja sukkia, lapasia ja muita käsityötuotteita sekä leivonnaisia myyntiin! Suuret kiitokset talkooväelle ja kaikille jäsenille!

Avustukset 2016

Pystyimme jakamaan avustuksia vähävaraisille perheille, lapsille ja nuorille yli 20.000 eurolla! Avustukset jakautuivat seuraavasti 10 luokiolaisille oppimateriaalitukea, 12 lapselle harrastustukea, kustansimme 6 lapselle kesäkotileirin. Suurin avustussumma meni lahjakortteihin 51 perheelle joissa yhteensä 136 lasta. Lisäksi jaoimme stipendirahastosta 10 luokiolaiselle ahkeran oppilaan stipendin, ostimme lapsille talvivaatteita ja avustimme unikoulutoimintaa sekä erolasten ja vanhempien tapaamisia. Avustuksista ja saamistamme lahjoituksista on tarkempi erittely toimintakertomuksessa 2016, joka on nähtävänä nettisivullamme kotka.pelastkaalapset.fi

Jäsenmaksu 2017

Jäsenmaksumme on 22 €, siihen sisältyy Pelastakaa Lapset -lehden vuosikerta.

Sääntömääräinen kevätkokous -kutsu

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 23.3.2017 klo 18.10
Kumppanuustalo Viikarissa, kokoushuone Poukama 3 krs., Mariankatu 24
Esityslista ja toimintakertomus 2016 nähtävänä sivullamme:
http://kotka.pelastakaalapset.fi/tapahtumat/vuosikokous-23-3-2017

Pääsiäismyyjäiset 2017

Myyjäiset järjestetään Kotkan Seurakuntakeskuksessa pe 7.4.2017 klo 10 – 13. Leivonnaisia, käsitöitä ja arpajaisvoittoja  voi tuoda paikalle klo 8 lähtien. Voimme hakea tuotteita myös kotoa!

Tämän vuoden myyjäisiimme pyrimme tuottamaan Suomi100-teemaan sopivia villasukkia ja muita sinivalkoisin värein käsityönä tehtyjä tuotteita. Mielellämme otamme myös sinulta vastaan ideoita ja Suomi100-tuotteita!

Kuukausitapaamiset

Kuukausitapaamisia järjestetään tarpeen mukaan ja niistä ilmoitetaan jäsenille mm. facebookissa ja www.kotka.pelastakaalapset.fi -sivulla sekä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kirpputoripöytä Jussin Jättikirppiksellä

Olemme saaneet ilmaisen pöydän käyttöömme ajalle 1.3. – 31.5.2017
Jussin Jättikirppikseltä  Huumantie 1, pöytänumero 272
Käy ostoksilla! Onko sinulla  tavaroita pöytäämme, otamme mielellänne lahjoitukset vastaan, ole yhteydessä!

Pullonpalautuslappujen postilaatikot

Oletko huomannut yhdistyksellämme on pullonpalautuslappujen postilaatikot Jumalniemen K-Citymarketissa  ja Kauppakeskus Pasaatissa.
Kiva jos tipautat omat lappusi laatikoihin, kiitos tuestasi!

Toimintamme vahva perusta on laaja vapaaehtoistyö. Yhteisenä tavoitteenamme on lisätä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edellytyksiä ja edistää lasten oikeuksien toteutumista paikkakunnallamme.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, ota ystävä mukaan! Otamme mielellämme vastaan myös ideoita ja vinkkejä avustus- ja varojenhankintatoimintaamme, ole yhteydessä!

Arja Kokkonen, puheenjohtaja
puh. 050 347 4972
arjaleeni.kokkonen@gmail.com

Jos sinulla on sähköpostiosoite ja haluat postia yhdistykseltämme, ilmoitathan sen Minnalle
minnahyypia@gmail.com

Yhdistyksemme tilinumero on
FI51 5172 0220 0601 16

Seuraa meitä netissä!

Sivuilla pyrimme markkinoimaan tuotteitamme, toimintaamme ja järjestämiämme tapahtua mm. myyjäisiä. Käy tutustumassa ja tykkäämässä, kerrothan myös kavereille!
www.kotka.pelastakaalapset.fi

www.instagram.com/kotka_pelastakaalapset/
https://twitter.com/PelaKotka
Yhdistyksen oma sähköposti on kotka.pelastakaalapset@gmail.com